Elkészítés: Elkészítjük a krémet: 5 dl tejszínt felteszünk lassú tűzön melegedni (vigyázzunk, ne forrjon!), beletördeljük a 20 dkg mentolos csokit, és folyamatos kevergetés mellett addig melegítjük, míg a csokoládé teljesen felolvad benne. Ekkor levesszük a tűzről, és hagyjuk teljesen kihűlni, néha megkeverjük.
Hűtőbe tesszük 1-2 órára, hogy alaposan lehűljön, majd a hűtőből kivéve a 2 csomag habfixáló hozzáadásával kemény habbá verjük. A fennmaradó 1 dl tejszínt is felverjük.
A kakaós piskótát 3 részre vágjuk, és a mentolos csokikrémmel laponként megkenjük, úgy elosztva, hogy a külsejére is maradjon. A felvert tejszínnel és mentolos csokilapocskákkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.