Elkészítés: A tésztához való alapanyagokat összegyúrjuk, és amikor a zsírtól jól összeállt, konyharuhával letakarva meleg helyre pihenni tesszük kb. 30 percre. Az almákat lereszeljük, kinyomkodjuk (de ne nagyon). Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a fahéjat.
A tésztát félbevágom, közepes vastagságűra nyújtom, és a vajas-lisztes tepsibe helyezem, megszórom kevés zsemlemorzsával, az almát rárakom, majd a maradék kinyújtott tésztával letakarom. Villával megszurkálom, és tojássárgával megkenem a tetejét. Előmelegített sütőben megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.