Elkészítés: A tésztához való alapanyagokat összegyúrjuk, és amikor a zsírtól jól összeállt, konyharuhával letakarva meleg helyre pihenni tesszük kb. 30 percre. Az almákat lereszeljük, kinyomkodjuk (de ne nagyon). Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a fahéjat.
A tésztát félbevágom, közepes vastagságűra nyújtom, és a vajas-lisztes tepsibe helyezem, megszórom kevés zsemlemorzsával, az almát rárakom, majd a maradék kinyújtott tésztával letakarom. Villával megszurkálom, és tojássárgával megkenem a tetejét. Előmelegített sütőben megsütöm.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.