Elkészítés: A burgonyát alaposan megmossuk, és héjában megfőzzük. Amikor megfőtt, leszűrjük, hámozás nélkül mindegyiket hosszában kettévágjuk, és egy tűzálló edénybe helyezzük a héjas részével lefelé (én jénai edényt szoktam használni). Megsózzuk és borsozzuk a burgonyákat ízlés szerint, (ha használunk fokhagymát, azt a burgonyára tegyük, hogy átvegye az ízét). A baconszeleteket keresztben kettévágjuk, és mindegyik burgonyára egyet teszünk. Ha hosszabb egy kicsit a bacon, össze is lehet gyűrni, hogy ráférjen. A paradicsomot kettévágjuk, majd felszeleteljük, ebből is egy-egy szelet jusson minden burgonyára. Ha hagymát is teszünk rá, akkor azt most tegyük, majd minden darabra egy teáskanálnyi tejföl kerül. Ezután már csak a reszelt sajtot kell a tetejére szórni, lehet azt is egyenként tenni, vagy az egészet egyben megszórni. Le lehet takarni alufóliával, bár nem kell sokat sülnie, anélkül pedig szép piros és ropogós lesz a sajt. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.