Elkészítése: A tojássárgát a porcukorral kikeverni, apránként hozzá az étolaj, a meleg víz, sütõpor, liszt és a felvert fehérje. A tészta felét õzgerincben megsütni, másik felébe 2 evőkanál kakaót tenni és még egy kanál vizet.
Ha megsült a két õzgerinc, a tésztákat a bordák mentén felszeletelni, és az idõközben összekevert krémmel felváltva egy világosat, egy barnát összeragasztani. Két rudat kapunk belõle. Ezután mindkét rudat leöntjük tortabevonó csokoládéval. Ha megszilárdult, ferdén kell felszeletelni, így háromszínû lesz a sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.