Elkészítés: A babot előző este vízbe áztatjuk, majd másnap leöblítjük, és bő vízben a babérlevéllel, 1 fej egészben hagyott vöröshagymával és 2 gerezd fokhagymával félpuhára főzzük.
Az apróra vágott vöröshagymát kevés zsiradékon üvegesre pirítjuk, hozzáadjuk a darált húst, fehéredésig sütjük, hozzáadjuk a lereszelt fokhagymát, a zöldpaprikát, a chiliket, sózzuk, borsozzuk, majd fedő alatt félpuhára főzzük.
Ha ezzel megvagyunk, a babot - annyi főzőlevével, hogy szaftos legyen - a húshoz adjuk, majd hozzátesszük a felkockázott paradicsomot, a kukoricát, és készre főzzük.
Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.