Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt. Egy edényben olvasszuk meg a margarint, adjuk hozzá a vizet meg az olajat. Tegyük bele a doboz kakaópor felét, majd miután jól elkevertük, hagyjuk hűlni. (Még nagyon rossz az íze, meg ne kóstoljátok!!) Egy nagyobb tálban keverjük össze a lisztet, a cukrot, a fahéjat és a szódabikarbónát. Egy harmadik, kisebb tálba verjük fel a két tojást, adjuk hozzá a vaníliás cukrot. A 1,2 dl tejhez öntsük hozzá az ecetet, majd amikor összecsomósodik, hozzákeverhetjük a tojásokhoz. A lisztes-cukros keverékhez adjuk hozzá először az első kakós-margarinos mixet, majd a tojásos-tejes keveréket. Kevergessük addig, míg sima nem lesz (1 perc, nem tart sokáig). Most már lehet nyalogatni, isteni finom. Én gáztepsit használok a sütéshez, vagyis egy nagy, lapos zománc tepsit. Kibélelem sütőpapírral, beleöntöm a krémet, és elosztom egyenletesre. Én újabban meggydarabkákkal rakom tele, nagyon illik hozzá. Alulról a 4. szintre szoktam tenni, vagyis magasabban legyen, mint a középszint. 20 percig kell sütni teljes gázon, közben nem tanácsos belenézni. A teteje puha és ragadós lesz, de nem baj, megszárad 10 percen belül. Ha kész, hagyjuk kihűlni (kivehetjük alóla a papírt, de ehhez legalább két ember kell, mert elég körülményes:) Egy edényben felolvasztom a margarint, hozzáadom a kakaópor másik felét, a tejet, meg a vaníliás cukrot. Lassan adagoljuk hozzá a porcukrot, hogy ne legyen csomós. Na, ez eltart vagy 5-6 percig. Ha mindet hozzáadtuk, gyorsan ráöntjük a sütire a tepsiben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.