Elkészítés: A porcukrot jól kikeverjük a vajjal, 2 egész tojással, a szódabikarbónával, a langyos mézzel, a reszelt citromhéjjal és a citrom levével.
Ha kész a massza, annyi lisztet teszünk hozzá, amennyit fel vesz. Pogácsa keménységű tésztát gyúrunk belőle, ezután hűvös helyen 1 órán át pihentetjük.
1 óra teltével kinyújtjuk, közepes nagyságú pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, tepsibe rakjuk. A tetejét tojással megkenjük, és a diógerezdeket rányomkodjuk.
Szép pirosra sütjük. Sokáig eltartható, dobozba téve tároljuk, később puhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.