Elkészítés: A mézet összekeverjük 1 dl vízbe belefacsart citromlevével, és a fahéjat is beleszórva felforraljuk. A megtisztított, kockázott körtét a lébe forgatjuk, felforraljuk, 3 percig pároljuk, majd leszűrjük és hagyjuk kihűlni.
A mézes levet forraljuk, majd kihűtjük.
A tejszínből kemény habot verünk, majd 1/2 dl vízbe feloldott és átszűrt zselatint belekeverve a mézes szirupot és a kihűlt körtekockákat is hozzáadjuk.
Talpas poharakba osztjuk el, meghintve kevés fahéjjal. Körteszeletekkel és diószemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.