Elkészítés: A csirkemellet előző nap felkockázzuk és bepácoljuk. Olaj, csirke fűszerkeverék, zúzott fokhagyma keverékéből áll a pác.
Másnap egy mélyebb, fedeles serpenyőben fehéredésig pirítjuk a csirkét, majd öntünk alá vizet, és fedő alatt kb. 10 percig pároljuk. Az apróra darabolt aszalt gyümölcsöket hozzáadjuk, és további 10 percig pároljuk fedő alatt. (Ha nagyon elfőne a víz, akkor lehet egy picit pótolni.) Majd mézzel összekeverjük, és még kb. 5-10 percig pirítjuk fedő nélkül.
Rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.