Elkészítés: A piskótát a megszokott módon elkészítem, előmelegített sütőben megsütöm.
A krémhez felteszem a tejet forrni, ha már langyosodik, kiveszek 1 decilitert, és kikeverem vele a cukros pudingport. Ha forr a tej, belekeverem a grízt, megfőzöm, majd hozzáadom a kikevert pudingot. Összesűrítem, elzárom alatta a gázt, hozzáadom a vajat, és jó alaposan eldolgozom.
A kihűlt piskótát szépen kettévágom, az alsó részét bekenem a mézzel elkevert lekvárral, majd ráhalmozom a krémet. Visszahelyezem a felső piskótalapot, porcukorral díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.