Elkészítése: A tésztához valókat annyi vízzel gyúrjuk össze, hogy jól formálható masszát kapjunk.
A töltelékhez valókat - a dara kivételével - egy lábasban kevergetve lassan felforraljuk, majd a darát is beleszórjuk. Továbbra is kevergetve addig hagyjuk a tűzön, amíg a massza jól be nem sűrűsödik, majd kihűtjük.
Közben a tésztát 3-4 milliméter vastagra nyújtjuk, és 30 centi hosszú, 8 centi széles csíkokra vágjuk. Minden csík szélére hosszában tölteléket halmozunk, és a tésztát rágöngyöljük. Az így kapott hengereket gyűrű alakúra formázzuk, a tetjüket 5-6 centinként kissé bevagdossuk.
Kikent, meglisztezett tepsibe tesszük őket, és erős lángon aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.