Elkészítés: A margarint, a cukrot, a tojásokat, a mézet gőz fölé helyezzük, állandó kevergetés mellett felmelegítjük. Az így felmelegített masszát a liszttel és a sütőporral simára dolgozzuk. Az elkészített tésztát 4 részre osztjuk, 15-20 percig hűtőben pihentetjük, majd lisztezett gyúródeszkán egyenként jól kidolgozzuk, és tepsi nagyságúra kinyújtjuk. A mézes lapokat előmelegített, közepesen meleg sütőben megsütjük.
A grízt a tejjel, a cukorral megfőzzük. Amikor kihűlt, a margarinnal habosra kikavarjuk.
Alulra teszünk egy mézes lapot, megkenjük a krémmel, megszórjuk
mazsolával. Erre teszünk egy mézes lapot, megkenjük baracklekvárral, erre mézes lap kerül, megkenjük a krémmel és megszórjuk mazsolával, végül rátesszük az utolsó mézes lapot, amit vaníliás pocukorral megszórunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.