Elkészítés: A tejet, a mézet, a tojást, a szódabikarbónát, a cukrot és a vajat egy edényben 3-4 percig főzzük, amíg elkezd barnulni a keverék. Ha kész, kihűtjük, és a liszttel összegyúrjuk. Ezután 4 részre osztjuk, egyenként kinyújtjuk és 8-10 perc alatt sütjük. Vigyázni kell, mert könnyn törik, ha kezd száradni.
A krémhez a lisztből és a tejből krémet készítünk, jó sűrű legyen. Ezután hozzáadjuk a vajat, amiben elkevertük a cukrot és a vaníliás cukrot. Kezdődhet a töltés: lap-krém-lap-lekvár-lap-krém-lap. Ha elkészültünk, hűvös helyen hagyjuk, hogy megpuhuljon a mézes lap, majd szeleteljük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.