Elkészítés: A malacka a húsos részét bedörzsölöm sóval, borssal, majoránnával, frissen őrölt borssal és tört fokhagymával. Kb. 1 órára hűtőbe teszem pihenni.
Közben felszeletelem a paradicsomot és a hagymát. Kiveszem a malacot, a tepsibe teszem a hagymát, a paradicsomot, 1 pohár vizet, 5 kanál zsírt és a fokhagymát. 2 dl sört aláöntök. Ráteszem a malacot, és fóliával letakarva 180 fokon 1 órát sütöm.
Közben a mézet és a maradék sört összekeverem. 1 óra után a fóliát leveszem, és kb. 15 percenként a sörös mézzel kenegetem. Még 1 órát így sütöm, és már kész is a ropogós malacsült.
Köretként én hagymás krumplival tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.