Elkészítés: A húst megmossuk, lecsöpögtetjük. A páchoz a són kívül minden hozzávalót alaposan összekeverünk. Beleforgatjuk az oldalasokat, leöntjük a páclével, jól záródó tálba tesszük, és legalább 1 éjszakát hűtőben pihentetjük.
A húsokat egy hőálló tálba helyezzük, besózzuk, ráöntjük a páclevet.
A sütőt 180 fokra állítjuk, betesszük a fóliával lefedett tálat, és jó 1 órát és 45 percet pároljuk, majd a fóliát leszedjük róla, és meg-meglocsolgatva 20 percig 200 fokon pirítjuk.
Krumplipüré vagy hagymás tört krumpli a legjobb köret hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.