Előkészítés: A húst megmossuk, kisebb darabokra vágjuk. A mézet összekeverjük az ecettel, mustárral, a szójaszósszal, borssal fűszerezzük. A pácot a húsra kenjük, és legalább 1 órát (inkább többet) állni hagyjuk.
Elkészítés: Elkészítjük a köretet. A paprikát megmossuk, húsát kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. Felforrósítjuk a vajat, és megpirítjuk benne a zöldségeket. Sóval, borssal ízesítjük. A húst kivesszük a pácból, és letöröljük. Grill alutálcára fektetjük, és a parázs fölé tesszük. Sütés közben gyakran kenegetjük a páclével. A zöldségeket alutálkába tesszük, és a grill szélén csak átforrósítjuk. Vajat teszünk a tetejére, és a hússal fogyasztjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 óra múlva
1 adag: 856 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.