Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, és 4 lapot sütünk. A sütési idő 30 perc, sütési hőmérséklet 180 fok
A krémhez 6 dl tejjel, 6-7 kanál liszttel, 1 kanál kristálycukorral főzött krémet készítünk. 25 dkg porcukrot és 25 dkg margarint kikeverünk, majd a két krémet összekeverjük. A krémet kétfelé vesszük, egyikbe kakaóport, a másikba 2 csomag vaníliás cukrot teszünk.
A lapokat megtöltjük a következő sorrendben: mézes lap - kakaós krém - mézes lap - baracklekvár - mézes lap - fehér krém - mézes lap.
A mázhoz a margarint, a porcukrot, a tejet és a főzés nélküli puncs pudingport gőz felett addig keverjük, amíg elkezd sűrűsödni. Még melegen a tészta tetejére simítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.