Előkészítés: A burgonyát megmossuk, villával több helyen megszurkáljuk, és egyenként alufóliába csomagoljuk. A grillrácsra fektetjük, és kb. 50 percig sütjük. Többször megforgatjuk.
Elkészítés: A páchoz összekeverjük a mézet a mustárral, az olajjal, a fűszerkeverékkel és egy csipet sóval. A húst felszeleteljük, megmossuk, és megkenjük a páccal. A hűtőben kb. 30 percig érleljük. A húst a burgonyák mellé a rácsra fektetjük, és mindkét oldalát 5-8 percig sütjük. A mártogatóshoz a túrót simára keverjük a tejszínnel, a mézzel, a snidlinggel, és sóval, borssal ízesítjük. A húshoz és a burgonyához fogyasztjuk. Salátát is kínálhatunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 578 kcal
2024.12.07.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.