Előkészítés: A burgonyát megmossuk, villával több helyen megszurkáljuk, és egyenként alufóliába csomagoljuk. A grillrácsra fektetjük, és kb. 50 percig sütjük. Többször megforgatjuk.
Elkészítés: A páchoz összekeverjük a mézet a mustárral, az olajjal, a fűszerkeverékkel és egy csipet sóval. A húst felszeleteljük, megmossuk, és megkenjük a páccal. A hűtőben kb. 30 percig érleljük. A húst a burgonyák mellé a rácsra fektetjük, és mindkét oldalát 5-8 percig sütjük. A mártogatóshoz a túrót simára keverjük a tejszínnel, a mézzel, a snidlinggel, és sóval, borssal ízesítjük. A húshoz és a burgonyához fogyasztjuk. Salátát is kínálhatunk hozzá.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 578 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.