Elkészítés: Az élesztőt a meglangyosított tejbe tesszük pici cukorral, és kelni hagyjuk. A lisztet átszitáljuk, elmorzsoljuk a margarinnal, mehet bele a só, a cukor, a tojások és a felfuttatott élesztő, összegyúrjuk. 15-20 percig hagyjuk pihenni. Közben a töltelékhez valókat összekeverjük.
A tésztát vékonyra nyújtjuk, és kb 6x6 cm- es kockákra vágjuk. Mindegyik közepébe túrót teszünk, jó 1 teáskanálnyit, és a 4 sarkát összecsípjük a tetején.
Kb. 160 fokra előmelegítjük a sütőt, és sütőpapíros tepsibe tesszük a kis táskákat, kb. 20 perc alatt kisütjük. Nem kell barnára sütni, csak szép világos maradjon, az alja enyhén világosbarna, akkor kész.
Zacskóba porcukrot teszünk, és négyesével beletesszük a kisült táskákat, és jól összerázzuk, hogy mindenhol porcukrosak legyenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.