Elkészítés: A 4 tojásból, a lisztből és 8 dkg cukorból vékony piskótát sütünk.
A tejből, 20 dkg cukorból, a pudingporból és az 1 db tojássárgájából folyamatos kevergetés mellett krémet főzünk, kihűtjük. A vajat simára kikeverjük, hozzáadjuk a kihűlt krémet, a rumot és a nagyon finomra (krémesre) darált mogyorót, majd habosra keverjük.
Őzgerincformába fektetjük a piskótát, a tölteléket beletöltjük, befedjük piskótával, és hűtőszekrénybe tesszük. Tálalás előtt tálcára borítjuk, és tejszínhabbal bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.