Elkészítés: A tésztához a 8 tojássárgáját a 15 dkg porcukorral, a 2 csomag vaníliás cukorral és egy kevés vízzel habosra keverem. Hozzáadom a 15 dkg lisztet, a 2 evőkanál kakaóport, a fél csomag sütőport és a kevés olajat, összekeverem. A fehérjéket jó kemény habbá verem, majd óvatosan a masszához adagolom, és megsütöm.
Hagyom kihűlni.
A krémhez a tejszínt a habfixálóval felverem, és porcukorral ízesítem. A szobahőmérsékletű mogyorókrémhez adom és kikeverem.
A piskótát 3 részre vágom, mind a 3 lapot megkenem egyenletesen a krémmel. Az oldalát felvert tejszínnel vonom be, míg a tetejét olvasztott csokoládéval kenem meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.