Elkészítés: A cseresznyét megmossuk, leszárítjuk és kimagozzuk. A vajat habosra kverjük a cukorral. A tojásokat szétválasztjuk, a csokoládét lereszeljük. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a tojássárgákat pedig apránklént a vajas masszához keverjük, majd hozzáadjuk a csokoládét és a mogyorót, végül a tojáshabot. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tortaformát vajjal kikenjük, és kétszersülttel vagy zsemlemorzsával beszórjuk. A tésztát a formába töltjük, és a tetejére szórjuk a cseresznyét. A süteményt a sütő alsó részére tesszük, és 1 órán keresztül sütjük. Tóvábbi 10 percig hagyjuk a kikapcsolt sütőben. A már kihűlt tésztát porcukorral beszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.