Elkészítés: Első lépésben a mogyorót serpenyőben megpirítjuk, ezalatt a csirkemellet csíkokra vágjuk.
Ha készen van a mogyoró, pépesítjük robotgépben egy kis sóval, borssal, kb. fél-1 dl olajjal, ugyanannyi szójaszósszal, curryvel és 1 teáskanálnyi chilipehellyel.
Amíg készül a mogyorós pép, kevés olajon elkezdjük párolni a húst. Ne fűszerezzük semmivel, mert a mogyoró már elég ízes.
Ha a hús elkészült, hozzáadjuk a mogyorós szószt, és egy kicsit összepároljuk.
Rizzsel a legfinomabb! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.