Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verem, majd egyenként hozzáadom a tojások sárgáját folytonos keverés közben, majd a kávét, a diót és a lisztetis hozzákeverem. Sütőpapírral bélelt 22x24 cm-es tepsibe simítom, és 180 fokon 15-20 percig sütöm.
A krémhez a tejszínt a vaníliás cukorral és a porcukorral felverem, közben hozzákeverem a rumot, a cappuccino port és a tejfölt.
A tésztára kenem a krémet, a tetejét tejszínrózsákkal diszítem, csokival és citromfűvel díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.