Elkészítés: A mogyorót elõmelegített sütõben 8-10 perc alatt
megpirítjuk. Egy tálba szórjuk, kihûtjük, majd a héját ledörzsöljük. A vaníliarudat összetörjük. A cukrot, a margarint, a mézet, a tejszínt és a vaníliát egy nagyobb lábasba tesszük, és kb 8 percig fõzzük, amíg hólyagos és sûrû lesz. A mogyorót belekeverjük, és a tûzhelyen hagyjuk, míg egy muffinsütõ minden üregét megtöltjük a masszával (kb. 12 darab lesz).
Elõmelegített sütõben aranybarnára sütjük. Egy 6 cm átmérõjű pogácsaszaggatót olajjal megkenünk, és a kész süteményeket ennek
segítségével kiemeljük. Fejjel lefelé hagyjuk kihûlni. Utána tetszés szerint az alját csokiba lehet mártani. Fémdobozban sokáig eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.