Elkészítés: A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját 4 evőkanál meleg vízzel, a cukrokkal és a csipet sóval habosra keverjük, a tojáshabot hozzákeverjük. A lisztet a sütőporral és a darált mogyoróval összekeverjük, majd fakanállal könnyedén a tojásmasszába forgatjuk.
A tésztát sütőpapírral bélelt 34×35 cm tepsibe öntjük, majd megsütjük. A süteményről a sütőpapírt levesszük, és hagyjuk kihűlni, majd hosszában kettévágjuk.
A tejszínes pudingport a cukrokkal és a tejjel sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük. A krémhez a tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük. A kihűlt pudinghoz adagoljuk apránként a keményre vert tejszínt, jól kihabosítjuk. Végezetül a csokireszeléket beleforgatjuk.
Az alsó lapra kenjük a krém felét, beborítjuk a másik lappal, a maradék krémet rákenjük. Mogyoróval díszítjük. Hűtőbe tesszük 1 órára, majd kockákra vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.