Elkészítés: A vajat a túróval és a liszttel simára összedolgozzuk. Fóliába csomagolva a tésztát 2 órára a hűtőszekrénybe tesszük pihenni.
2 óra elteltével a tésztát 4 részre osztjuk. A cukrot a darált mogyoróval összekeverjük, 1/4 részét egy deszkára szórjuk. A kis cipót a mogyoróval leszórt deszkán kerek lappá nyútjuk úgy, hogy beleragadjanak a mogyoródarabok. Azután 16 cikkre vágjuk, a szélesebbik részénél kezdve kiflikre csavarjuk. Így készítünk a még három másik cipóból is kifliket.
A sütőben sütőpapíron aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.