Elkészítés:A 6 tojás sárgáját 6 evőkanál porcukorral habosra keverjük, hozzáadunk 1 dl olajat, és tovább keverjük. Hozzáadunk 1/2 csomag sütőport, 6 evőkanál lisztet, 2 evőkanál cukrozatlan kakaóport és 6 tojás habbá vert fehérjét. Sütőpapírral bélelt tepsiben tűpróbáig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A krémhez a pudigport és a porcukrot csomómentesre keverjük kevés tejjel, a többi tejet felforraljuk, majd hozzáadjuk a keveréket. Ha a puding kész, lassan kihűtjük, és ügyelünk rá, hogy hűlés közben ne bőrösödjön és csomósodjon meg. Ha már csak langyos, hozzákeverjük a 25 dkg margarint. A kész krémet megfelezzük (én nem tettem !!!) és egyik felébe 1 evőkanál őrölt kávét, a másikba a 1 evőkanál kakaót tesszük (én 2 evőkanál kávét tettem az egészbe). A kihűlt tésztára először a kávés, majd a kakaós krémet simítjuk.
A tortabevonót gőz fölött megolvasztjuk, 2 evőkanál olajat keverünk hozzá (így nem reped ha fel akarod vágni), majd bevonjuk vele a süteményt. Hűtőszekrényben vacogtatjuk, kis kockákra vágva a vendégseregnek kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.