Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, 1 órát pihentetjük, majd lisztezett gyúrótáblán 3 mm-re nyújtjuk, és közepes pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Kikent tepsiben megsütjük.
A krémhez a feketekávét felfőzzük a liszttel, majd kihűtjük. Kikeverjük a margarint a porcukorral, majd a kettőt összekeverjük.
A krémmel betöltjük kettesével a kihűlt korongokat.
A mázhoz a forró kávét ráöntjük a porcukorra, hozzáadjuk az olajat, és addig keverjük, míg a cukor el nem olvad, vagyis szép fényes mázat kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.