Elkészítés: Egy közepes nagyságú tepsibe (20x40 cm) belekockázzuk a margarint, és megközelítőleg egyenletesen szétterítjük a kockákat. A margarindarabok tetejére lazán rászórjuk a zsemlemorzsát, körülbelül ujjnyi vastagon. Az almákat megmossuk, meghámozzuk, fél centis karikákra vágjuk, egyenletesen szétterítjük a morzsás margarinon, megszórjuk cukor nélküli fahéjjal, majd ennek a tetejére rásimítjuk a hat tojásból hagyományos módon elkészített piskótát.
Előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük (tűpróba!), majd a tepsiből még forrón, fejjel lefelé tálcára, deszkára borítjuk. Végeredmény: alul a piskóta, rajta a fahéjtól illatozó alma, a tetején a ropogósra pirult morzsa.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.