Elkészítés: Egy közepes nagyságú tepsibe (20x40 cm) belekockázzuk a margarint, és megközelítőleg egyenletesen szétterítjük a kockákat. A margarindarabok tetejére lazán rászórjuk a zsemlemorzsát, körülbelül ujjnyi vastagon. Az almákat megmossuk, meghámozzuk, fél centis karikákra vágjuk, egyenletesen szétterítjük a morzsás margarinon, megszórjuk cukor nélküli fahéjjal, majd ennek a tetejére rásimítjuk a hat tojásból hagyományos módon elkészített piskótát.
Előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük (tűpróba!), majd a tepsiből még forrón, fejjel lefelé tálcára, deszkára borítjuk. Végeredmény: alul a piskóta, rajta a fahéjtól illatozó alma, a tetején a ropogósra pirult morzsa.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.