Elkészítés: A tojást és a vizet egy kancsóba öntöm, hogy 4 dl legyen együtt, majd ezt habosra keverem a cukorral. A lisztet a sütőporral összekeverem, majd beleteszem a tojásba, most jön még a kakaó, és vízzel lazítom. Tortaformába öntöm, és előmelegített sütőben megsütöm, hűlni hagyon.
A piskótalapot visszateszem a tortaformába, és lekenem a nutellával.
A marcipános habhoz beáztatom a zselatinlapokat hideg vízbe. Felmelegítem a tejszínt, belereszelem a marcipánt. Leveszem a tűzről, kevergetve kicsit kihűtöm, majd beleszórom a lereszelt fehércsokoládét, és kevergetve feloldom benne. Teljesen kihűtöm, majd legalább 2 órára hideg helyre teszem.
Ezután habverővel jól felhabosítom. A zselatinlapokat kinyomkodom, majd kevés meleg vízben feloldom, óvatosan összeforgatom a marcipános habbal. Ha teszünk bele pisztáciát, akkor durvára törve most tesszük bele.
Ha már kezd megkötni, akkor a nutellára simítom, megint hűtőbe teszem pár órára.
Tálalás előtt kiveszem a formából, és díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.