A tésztát tegyük sós vízbe, öntsünk hozzá egy kis olajat, és főzzük kb. 5 percig (nem szükséges, hogy nagyon puha legyen). Az apróra vágott hagymát kicsit pirítsuk meg. Egy kis lábasban készítsünk világos színű mártást a vajból és a lisztből. Öntsük fel tejjel, és főzzük tovább pár percig, állandó kavarás mellett. Adjuk hozzá a hagymát, a mozzarellát, a reszelt parmezánt, sózzuk, borsozzuk, majd főzzük lassú tűzön addig, amíg a sajtok el nem olvadnak. A kihűlt sajtos mártást óvatosan keverjük össze a főtt – lehetőleg spenótos – tésztával. A keveréket öntsük tűzálló tálba, helyezzük el rajta a felszeletelt paradicsomokat, és süssük kb. 30 percig előmelegített sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.