Elkészítés: A hozzávalókat a kókusz és az eperlekvár kivételével öntsük a tálba. (Figyelem: a kristálycukrot, az étolajat valamint a finomlisztet a kefír műanyagpoharaival mérjük ki!!!) Kókuszreszelékkel töltsünk meg EGY kefírespoharat és adagoljuk a masszához, a maradék kókuszreszeléket tegyük félre. Aztán keverjük össze kézi, majd LEHETŐLEG gépi habverővel a masszát, majd öntsük egy megfelelő méretű tepsibe, és 180 fokon 40-45 percig süssük. (A tepsiben a massza csak félig legyen, mert még megdagad a sütőben! Közben nézzünk rá a süteményre, nehogy elégjen!) Ha kész, vegyük ki a sütőből, vastagon kenjük meg eperlekvárral, majd vastagon szórjuk meg kókuszreszelékkel! Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.