A csirkemelleket kisebb szeletekre vágjuk. Mindegyiket kiklopfoljuk vékonyra, majd megszórjuk a grillfűszerrel. Ezután a hússzeleteket ropogósra sütjük 3 evőkanálnyi olajon.
A sárgarépát megtisztítjuk és felszeleteljük, majd a fagyasztott zöldséggel együtt sós vízben főzzük 10 percig.
A maradék olajban megpirítjuk a lisztet, felöntjük vízzel és sűrűre főzzük. A mártáshoz adjuk a mustárt, majd ízlés szerint sózzuk, valamint borsozzuk. A sült csirkemellet a mustáros mártással, valamint a főtt zöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.