A csirkemelleket kisebb szeletekre vágjuk. Mindegyiket kiklopfoljuk vékonyra, majd megszórjuk a grillfűszerrel. Ezután a hússzeleteket ropogósra sütjük 3 evőkanálnyi olajon.
A sárgarépát megtisztítjuk és felszeleteljük, majd a fagyasztott zöldséggel együtt sós vízben főzzük 10 percig.
A maradék olajban megpirítjuk a lisztet, felöntjük vízzel és sűrűre főzzük. A mártáshoz adjuk a mustárt, majd ízlés szerint sózzuk, valamint borsozzuk. A sült csirkemellet a mustáros mártással, valamint a főtt zöldségekkel tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.