Előkészítés: A hátszínről levágjuk a zsíros széleket. A tökmagot durvára vagdaljuk. A fokhagymát megtisztítjuk és összetörjük.
Elkészítés: A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat)előmelegítjük. Serpenyőbe felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hússzeleteket, és mindkét oldalukat kb. 2-3 percig sütjük. A mustárt összekeverjük a tojássárgával, a tökmaggal, sóval, borssal és a pirospaprikával. Kiszedjük az olajból a húst, sütőlemezre fektetjük, sózzuk és borsozzuk. Megkenjük a mustáros krémmel, a sütő legfelső rácsára toljuk, és kb. 5-8 perc alatt arany barnára, sütjük. Petrezselymes burgonyával kínálhatjuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 550 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.