Előkészítés: A hátszínről levágjuk a zsíros széleket. A tökmagot durvára vagdaljuk. A fokhagymát megtisztítjuk és összetörjük.
Elkészítés: A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat)előmelegítjük. Serpenyőbe felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hússzeleteket, és mindkét oldalukat kb. 2-3 percig sütjük. A mustárt összekeverjük a tojássárgával, a tökmaggal, sóval, borssal és a pirospaprikával. Kiszedjük az olajból a húst, sütőlemezre fektetjük, sózzuk és borsozzuk. Megkenjük a mustáros krémmel, a sütő legfelső rácsára toljuk, és kb. 5-8 perc alatt arany barnára, sütjük. Petrezselymes burgonyával kínálhatjuk.
Munka: kb. 25 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 550 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.