Elkészítés: A bélszínt a feketeborssal elkevert mustárral bekenjük, majd olajos zsírpapírba tekerve 4-5 napig a hűtőben érleljük.
Felhasználáskor a húst forró serpenyőben, ízlés szerint (véresen, félangolosan vagy jól átsütve) elkészítjük.
Az erdei gombákat nagyon forró serpenyőben sóval, borssal megpirítjuk, az apróra vágott póréhagymát és petrezselymet rászórjuk, worcestershire szósszal meglocsoljuk, összekeverjük, majd a liszttel meghintjük, kicsit pirítjuk, végül húslével felöntjük, és mártás sűrűségűre főzzük. Ízesítjük a mustárral, végül felöntjük a tejszínnel, összeforraljuk. Befejezésül a vajjal selymesítjük.
A frissen főtt tésztát (én szélesmetéltet szoktam használni) keverjük össze az erdei gombás raguval, és tálaljuk a megsült steakekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.