Elkészítés: A krumplikat héjukban megfőzzük, a tojásokat keményre főzzük, mindkettőt hagyjuk kihűlni, majd megpucoljuk őket. Egy pohár tejfölt (lehet picit többet is) elkeverünk egy evőkanál musátrral, sózzuk, borsozzuk. A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a nagyon finomra vágott friss petrezselymet (kb. egy evőkanálnyi legyen), és az apróra vágott vagy áttört fokhagymát, néhányat keverünk rajta, majd levesszük a tűzről. Egy jénait kivajazunk, és a következő sorrendben rétegezzük a hozzávalókat: 3 db karikára vágott krumpli, pici só, a fűszeres vaj felét eloszlatjuk, 3 karikára vágott tojás, a mustáros tejföl felét ráöntjük, majd ugyanígy 3 krumpli, só, vaj, 3 tojás, mustár, végül 3 krumpli, só és a tetejét gazdagon megkenjük tejföllel. A sütőbe tesszük, és pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.