Elkészítés: A húst felszeleteljük, megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, és kevés forró olajban hirtelen kisütjük.
A visszamaradt olajban megpároljuk az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, megszórjuk pirospaprikával, és azonnal felengedjük a borral. Sóval, kakukkfűvel ízesítjük, majd a húst beletéve puhára pároljuk.
Amikor a hús puha, kivesszük, a mártásba kevés vajat és áfonyát keverünk, és jól felforraljuk.
A mártást a húsra öntjük, krumplifánkkal vagy krokettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.