Elkészítés: A kacsát megtisztítjuk, megmossuk. Kívül-belül megszórjuk a fűszersóval.
A kacsát egy mélyebb tepsibe tesszük, aláöntjük a bort és a mustot, majd lefóliázzuk a tepsit. A kacsa méretétől függően 1-1,5 órát hagyjuk a fólia alatt párolódni a forró sütőben, majd kibontva szép pirosra, ropogósra sütjük.
A mártáshoz a szőlőt leszemezzük, a bort és a mustot felforraljuk, majd a keményítővel besűrítjük. Hozzáadjuk a szőlőt, mézzel és a citrom levével ízesítjük.
A megsült kacsát részeire szedjük, a szőlőmártással és tetszőleges körettel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.