Elkészítés: Megpucolom a padlizsánokat, és kb. 1/2-1 cm-es lapokra vágom, besózom. Picit állni hagyom, majd a sütő rácsára fektetve - olaj nélkül - megsütöm. (Kicsit be lehet olajozni a rácsot, hogy ne ragadjon oda.) A hagymát kockára várom, megprirítom olívaolajban, belerakom a darálthúst, és fedő nélkül átpirítom. Belerakom a fokhagymát, borsot, fűszereket és sót. Tepsibe egy sor padlizsán, majd egy sor hús, majd megint padlizsán következik úgy, hogy padlizsán legyen legfelül. A húsleveskockából 1 dl húslevest készítek, összekeverem a 1/2 l paradicsomlével (vagy 1/2 l tetrapack csomagolású sűrített paradicsommal). Leöntöm vele a tepsiben lévő padlizsános húst. Megkenem egy doboz tejföllel, beteszem a sütőbe 40 percre közepes lángnál, és csak utána teszem rá a reszelt sajtot. Készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.