Előkészítés: Előző este durvára megőröljük a gabonát, vagy őrölve megvásároljuk a reformboltban. Nagy tálba tesszük, és összekeverjük annyi hideg vízzel (nem tejjel, joghurttal), hogy kásaszerű masszát kapjunk. Tiszta ruhával letakarjuk, és másnap reggelig állni hagyjuk.
Elkészítés: Az almát megmossuk, húsát apróbb darabokra vágjuk, vagy lereszeljük, és azonnal megcsepegtetjük citromlével. A banánt meghámozzuk, villával szétnyomjuk, és ezt is megcsepegtetjük citromlével. A gyümölcsöket a gabonához keverjük, és tejszínhabot nyomunk a tetejére. Ízlés szerint megszórjuk apróra vágott mogyoróval, vagy mandulával,vagy dióval, vagy egész napraforgómaggal, vagy őrölt lenmaggal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.