Előkészítés: A tejet felforraljuk, leforrázzuk vele a zabpelyhet, belekeverjük a vajat, és kihűtjük.
Elkészítés: A hideg zabpehelyhez adjuk a mazsolát, a mézet, a kakaóport, és annyi baracklekvárral dolgozzuk össze, hogy könnyen gyúrható massza legyen. Lefedve, a hűtőszekrényben 1-2 órán át pihentetjük, ezalatt az ízek jól összeérnek, és a massza összeáll. Vizes kézzel diónyi gombócokat formálunk a masszából, és felét kókuszreszelékben, másik felét csokoládés tortadarában meghempergetjük. Színes mignonpapírban is kínálhatjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.