Előkészítés: A tejet felforraljuk, leforrázzuk vele a zabpelyhet, belekeverjük a vajat, és kihűtjük.
Elkészítés: A hideg zabpehelyhez adjuk a mazsolát, a mézet, a kakaóport, és annyi baracklekvárral dolgozzuk össze, hogy könnyen gyúrható massza legyen. Lefedve, a hűtőszekrényben 1-2 órán át pihentetjük, ezalatt az ízek jól összeérnek, és a massza összeáll. Vizes kézzel diónyi gombócokat formálunk a masszából, és felét kókuszreszelékben, másik felét csokoládés tortadarában meghempergetjük. Színes mignonpapírban is kínálhatjuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.