Elkészítés: 1. A müzlit turmixgépbe szórjuk, finomra turmixoljuk. Ezután a puha (szobahőmérsékletű) margarinnal, a mézzel, a citromhéjjal, a tojással és a liszttel összedolgozzuk. Letakarva hűtőszekrénybe tesszük kb. fél órára.
2. Nedves kézzel jó diónyi gombócokat formálunk belőle, és sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk. Előmelegített sütőben, a közepesnél kicsit nagyobb lánggal (190 fok, légkeveréses sütőben 175 fok) 12-15 perc alatt megsütjük.
3. Amikor kihűlt, díszítésképpen olvasztott csokoládét csurgatunk a tetejére.
MENNYISÉG: KB.16 DARAB
ELKÉSZÍTÉSI IDŐ: 50 PERC+PIHENTETÉS
ENERGIATARTALOM: 148 KCAL/DARAB
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.