Az őszibarackot pucoljuk meg és vágjuk kockára, a natúr joghurtot keverjük össze egy evőkanál porcukorral. Kanalazzuk a joghurt egyik felét egy átlátszó desszertespohár aljára, majd rétegezzük rá az alaposan megmosott eper felét, egy evőkanálnyi ropogós müzlit és a felkockázott őszibarackot.
Ha kész, tegyük rá a porcukros joghurt másik felét, erre pedig a maradék eperszemeket. Szórjuk meg az egy evőkanálnyi kókuszreszelékkel és a maradék müzlivel, majd egy félórára tegyük be a hűtőszekrénybe. Ha lehűlt, azonnal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.