Az őszibarackot pucoljuk meg és vágjuk kockára, a natúr joghurtot keverjük össze egy evőkanál porcukorral. Kanalazzuk a joghurt egyik felét egy átlátszó desszertespohár aljára, majd rétegezzük rá az alaposan megmosott eper felét, egy evőkanálnyi ropogós müzlit és a felkockázott őszibarackot.
Ha kész, tegyük rá a porcukros joghurt másik felét, erre pedig a maradék eperszemeket. Szórjuk meg az egy evőkanálnyi kókuszreszelékkel és a maradék müzlivel, majd egy félórára tegyük be a hűtőszekrénybe. Ha lehűlt, azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.