Elkészítés: 1. Elkészítjük a piskótát. A massza háromnegyedét vaníliásan készítjük el, beleöntjük a tepsibe, ami kb. 40x40 cm. A maradék piskótatésztát elkeverjük ízlés szerint kakaóporral, és márványosan elkeverjük a tepsi tetején. Előmelegített sütőben 200 fokon 12 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük. Kis kockákra vágjuk.
2. A pudingot a leírás alapján elkészítjük, csak több tejjel. Nagyon finom mézzel is, és nem fog leragadni.
3. A mikróban felforrósított vízhez 1 kiskanál rumaromát keverünk, beleöntjük a mazsolát, és állni hagyjuk 10-15 percig, míg megduzzad.
4. A tejszínt a porcukorral és a habfixálóval kemény habbá verjük.
5. Gőz fölött felolvasztjuk a csokit a margarinnal és a tejjel.
Összeállítás: A tálkákba először piskótát rakunk, rá csokipudingot, a zúzott diót, a mazsolát, a tejszínhabot, végül a tejszínhabot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.