Elkészítés: A padlizsánokat vágjuk félbe, majd a húsukat egészen a bőrig metsszük be rácsosan késsel, de vigyázzunk, hogy a héjat ne vágjuk át. Alaposan sózzuk, borsozzuk, és locsoljuk meg olívaolajjal. 200 fokra előmelegített sütőben süssük puhára (kb. 20 perc alatt).
Ezalatt a fügéket vágjuk cikkekre, a koktélparadicsomokat pedig félbe, a póréhagymát szeleteljük hajszálvékonyra.
A puhára sült padlizsánra morzsoljuk rá a friss kecskesajtot, szórjuk meg a fügével, a koktélparadicsommal, valamint a póréhagymával. A tetejét még meglocsolhatjuk kevés extra szűz olívaolajjal,meghinthetjük felaprított friss mentával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.