Elkészítés: A tojásokat habosra keverem a cukorral. A cukor egészét vagy egy részét helyettesíthetjük xilittel (én fele-fele szoktam). A lisztet összekeverem a sütőporral, majd ezt lassan hozzáadom a tojásos-cukros keverékhez, és hozzáadom a vizet.
A tésztát margarinnal kikent, lisztezett tepsibe öntöm. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25 perc alatt készre sül. Tűpróbával ellenőrzöm, hogy kész van-e a tészta.
Miközben sül, elkészítem a pudingot a tasakon lévő leírás szerint, kivéve, hogy kb. 7 dl tejet használok. Miután a puding kész, beletördelek csokoládét, ami gyorsan beleolvad.
A piskótát kockákra vágom, és tetejére öntöm a csokis vagy étcsokis öntetet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.