Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, és 4 vékony lapot nyújtunk, melyeket a tepsi hátán (kb. 35x25 cm) sütünk ki. Amíg hűl, elkészítjük a diótölteléket.
A darált diót forró tejben rövid ideig főzünk, majd hozzáadjuk a cukrot és egy kis rumot.
Ha kihűltek a lapok, az elsőt megkenjük cseresznyelekvárral, a másodikra tesszük a diótölteléket, a harmadik lapot megkenjük sárgabarack lekvárral, majd a negyedik lappal befedjük. A lekvárokat ízlés szerint lehet változtatni, én így szeretem a legjobban.
A mázhoz 2 tojás sárgáját 10 dkg porcukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és 2 dkg margarinnal kikeverünk, majd a tésztára kenjük. Rövid idő múlva megszárad, és lehet szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.