Elkészítés: 1. A burgonyát héjában megfőzöm, majd megtisztítom, felkarikázom.
2. A tojásokat keményre főzöm, megtisztítom, apró kockára szelem.
3. A csirkemelleket húsalaplében (lehet kockából is) puhára főzöm. Felkockázom vagy csíkozom pici darabokra.
4. Veszek egy nagyobb köralakú tálat. Az aljára elhelyezem a saláta leveleit úgy, hogy kicsit lelógjanak a tányérról. Először lerakok egy sor burgonyát felkarikázva, sózom, borsozom. Erre jön egy sor felkockázott főtt tojás, amit szintén sózok. Erre jön egy adag főtt, felkockázott csirkemell. Az egészet leöntöm majonézzel. Egy kisebb körben ugyanezt megismétlem, hogy kissé kidomborodjon.
5. A tetejét kirakom felezett, magozott olajbogyókkal, legvégül pedig körberakom chips-szel. Ez lesz a napraforgó szirma.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.