Elkészítés: Piskótaalapot készítünk, amelynek 3/4 részét egy 2,5 literes lábasban megsütjük, a maradék 1/4 részt pedig egy zománcos kistálban vagy tányérban megsütjük.
A krémhez a cukrot kikeverjük a vajjal, a tejet csomómentesen elkeverjük a liszttel, és felfőzzük. Ha kihűlt, hozzákeverjük a cukros vajat. 1/3 részét félretesszük, amit majd sárga ételfestékkel megszínezünk. A többi krémbe keverjük a kakaót.
A nagyobbik piskótát kettévágjuk és megkenjük a krémmel úgy, hogy jusson a torta oldalára, tetejére és a félgömb alakúra is. Amikor kívülről is bekentük a nagyobbik piskótát, akkor ráhelyezzük a félgömb alak piskótát, és a maradék krémmel azt is bekenjük. Egy fogpiszkálóval kockásra kijelöljük, és a vonalak találkozásához teszünk a sárga krémből egy pöttyöt. Utána díszítőzsákba tesszük a sárga krémet, és a levélformázóval kidíszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.